Vergaderen in het midden van het land, waarom niet?

Een vergadering plannen? Komen de collega’s van ver of uit alle hoeken van het land? Dan is het handig om de vergaderingen zoveel mogelijk in het midden van het land te houden.

Gorinchem, een goede keus

Dan denk je natuurlijk het eerst aan Utrecht. Toch is dan niet per se de beste keus. Utrecht is een drukke stad en de bereikbaarheid of parkeren kan dan lastig zijn. 
Weleens gedacht aan vergaderen in Gorinchem? Dat is een heel leuke plaats. Het ligt een stukje onder Utrecht. Er zijn veel vergaderlocaties te vinden in Gorinchem. 

Vergaderlocaties

Er zijn flexplekken te huur waar je ook vergaderen kunt. De vergaderruimten zijn geschikt voor kleine (2-6 personen) of grote groepen (tot 30 personen). Allemaal modern ingericht met beamer en scherm. De opstelling kan naar wens geschieden: in U-vorm, school-, lezing of tafelopstelling. De ruimten zijn per uur, dagdeel, avond of zelfs de hele dag te huren. 
In Gorinchem is een evenementenhal waar je ook prima vergaderzalen kunt huren. Hier zijn ook meerdere mogelijkheden: een vergaderzaal voor 10 personen tot zelfs een grote vergaderzaal van 500 personen. 

  • Wil je een vergadering houden op een speciale locatie, dan kun je prima een kleine of grote (theater) zaal huren in de schouwburg. 
  • Dan zijn er natuurlijk nog de grote restaurants aan de snelweg. Heel handig als er niet zoveel tijd beschikbaar is en je bent ook na afloop snel weer thuis. 
  • De vergaderzalen zijn goed bereikbaar, liggen allemaal centraal en er is een goede parkeergelegenheid.
  • Kijk gerust eens op de websites van de verschillende locaties. Er is voor elke vergadering een geschikte plek te vinden. 


Gorinchem is een prima vergaderstad en ideaal om na afloop van de vergadering nog even door de oude stad te lopen. Het oude Gorinchem biedt een schilderachtig tafereel; de tijd heeft er stil gestaan. Je kunt de vesting bekijk en er zijn genoeg gelegenheden waar je iets kunt eten of drinken.