Scoor nu jouw winter outfit met Calvin Klein

Scoor nu jouw winter outfit met Calvin Klein

De koude dagen komen ons alleen maar tegemoet. De eerste nacht en met nachtvorst zijn er geweest, waar de kou nu alleen nog maar aan blijft houden. Dit betekent ook dat we onze winterkleding weer tevoorschijn mogen halen. Winterjassen, jeans en truien zullen ons deze periode warm houden, zodat we het winterseizoen door kunnen komen. In dit blog hebben we het over Calvin Klein. Waar staat het merk voor, wat bieden ze aan, en wat betekent het merk voor jou? Laten we er eens dieper op ingaan door te kijken waar het merk nu voor staat!

Waar staat Calvin klein voor?

Om erachter wie Calvin Klein is en waar ze voor staan, moeten we even terug naar de oprichting van dit tegenwoordig grootse merk. Calvin (Richard) Klein is een modeontwerper uit Amerika. 1968 was het jaar waar hij samen met zijn compagnon en jeugdvriend Barry Schwartz, het merk Calvin Klein oprichtte. In 2002 verkocht Calvin Klein het merk aan de Amerikaanse kleding multinational Phillips-Van Heusen Corporation.In de jaren ‘80 was de ondergoedlijn van Calvin Klein één grote hit. Door als een van de eerste merken reclamecampagnes te houden met verschillende bijna-naakte modellen, kwam het merk en het ondergoed al erg snel onder de aandacht. Vele mensen kochten een product van Calvin Klein, waarna het een écht begrip werd in Amerika.

De collecties van Calvin Klein

Tegenwoordig is Calvin Klein uitgegroeid tot een van de grootste merken in de mode industrie. Met de grootste, nieuwste collecties is het merk van alle soorten kleding voorzien. Het merk staat voor een globale lifestyle brand, met exclusieve en gewaagde tinten in de kledingstijl. De enorme bekendheid van het merk Calvin Klein is te danken aan de heren in de jaren ‘80. Echter is het merk nu veel meer dan alleen een ondergoedlijn. Het merk heeft zich nu kunnen aanvullen met jassen, jeans, shirts, sweaters, hoodies en nog veel meer! Zo zijn er tegenwoordig al verschillende lijnen in de collectie, met bijvoorbeeld een focus op jeans en duurzaamheid. Al deze specificaties, dragen bij aan de enorme collectie van Calvin Klein!

Maak je outfit af!

Bij Calvin Klein kun je dus sowieso slagen! Scoor je nieuwste winterjas, je jeans, sweaters en hoodies. Je zult beschikken over kleding van de hoogste kwaliteit, wat dit ook nog eens uitstraalt. Zo beschikt het merk over een verhaal, wat je kunt delen door de kleding van Calvin Klein te dragen!