Run je bedrijf vanaf je smartphone

De afgelopen jaren zijn er steeds meer mensen die online hun business opzetten. Denk hierbij aan grote tech bedrijven maar ook jongeren die zelf een winkel of service starten. Doordat alles in het leven digitaal wordt is het steeds minder nodig om een bedrijf te runnen. Er zijn zelfs mensen die grote bedrijven vanaf een enkele laptop en telefoon besturen! Maar wat nou als je telefoon kapot gaat… 

Mijn bedrijf? Net zo groot als mijn smartphone! 

Het overkomt iedereen wel eens. Je loopt op straat, schrikt en je iPhone valt op de grond. Een grote barst in het scherm! Daar gaat je telefoon… Voor veel jongeren is dit een groot probleem, maar stel je voor dat niet alleen je sociale leven maar ook je onderneming in die telefoon zit?

Liever voorkomen dan genezen

Het is belangrijk dat je al je info goed opslaat. Als je je bedrijf vanaf je laptop of iPhone runt, zorg er dan voor dat je niets op het apparaat zelf opslaat. Kies een cloud service en sla alles online, achter slot en grendel op. Dit kan heel makkelijk met je eigen Apple ID of een externe platform zoals OneDrive of DropBox. Orden alle info, verslagen, foto’s, gesprekken daar op zodat niets verloren gaat wanneer je telefoon het begeeft.

Telefoon reparatie

Natuurlijk is het ook belangrijk om een goede reparateur te hebben voor je telefoon reparatie Breda. Een goede iPhone reparatie is nodig om zo snel mogelijk weer verder te kunnen werken. Kies daarom een vaste reparateur uit en maak goede afspraken met ze. Je kan hier ook nadenken over het kiezen van een verzekering op je telefoon. Bij veel providers bieden verzekeraars goede deals aan. Zeker een aanrader! Je telefoon is nu ook jouw bedrijf en heeft daardoor veel meer waarde!

Als je deze tips in gedachte houdt moet het goed komen met je telefoon. Iedereen laat wel eens iets vallen. Maar dat mag geen problemen tussen jou en je bedrijf worden!