Perfecte koffiebeleving met de juiste bekers

Perfecte koffiebeleving met de juiste bekers

Koffie is de meest gedronken warme drank in Nederland. Het effect van dit zwarte goud moet dan ook niet worden onderschat! Wist u dat het serveren van goede koffie onmiddellijk een positief effect heeft op de manier waarop men uw bedrijf beleefd? Dat is best een grote verantwoordelijkheid! Bij het drinken en genieten van koffie is de zintuiglijke beleving een van de belangrijkste aspecten. Het aroma is daarbij natuurlijk een voor de hand liggend aspect, echter niet alleen de geur speelt een rol bij de zintuiglijke beleving. Wat dacht u  van de juiste temperatuur? Uit onderzoek is gebleken dat zelfs de kleur van de koffiebeker invloed heeft op de smaakwaarneming!

Koffie smaakt beter in een goede koffiebeker

De koffie kan van zichzelf heel lekker smaken maar de juiste beker maakt dat die smaak ook zo bij de koffiedrinker overkomt. Tegenwoordig bestaan er zeer goede kartonnen koffiebekers. Zeker de dubbelwandige variant is een aanrader. Hierin blijft de koffie op smaak én temperatuur.

Het is belangrijk dat de beker lekker in de hand ligt, hij moet goed vast te houden zijn zowel met betrekking tot de stevigheid als de temperatuur. Dat gevoel van de warmte van de drank in uw handen, een belangrijk ingrediënt voor de koffiebeleving!

Bedrukte koffiebekers bij de automaat

Heeft u een goede koffieautomaat op het werk staan? Zo een waar echt lekker koffie uitkomt, en waar ook andere warme dranken zoals chocolademelk en thee uitkomen? Maak het dan compleet met goede kartonnen dubbelwandige koffiebekers. U doet uw werknemers en gasten hier een groot plezier mee. Zij kunnen immers optimaal genieten van hun warme drankje. Tevreden werknemers en klanten zorgen er voor dat u ook tevreden kunt zijn. Bijkomend voordeel van kartonnen bekers is dat ze volledig te bedrukken zijn. U kunt de beker in de kleuren van huisstijl laten maken. Daarnaast kunt u ervoor kiezen uw bedrijfsnaam of logo erop te laten drukken. Maar ook een andere invulling is mogelijk. Wat dacht u bijvoorbeeld van een motiverende tekst of citaat?

Naast koffiebekers ook drinkbekers

Staat er binnenkort een feestelijke gelegenheid op de planning in verband met het jubileum van uw onderneming of een werknemer? Denk dan eens aan drinkbekers bedrukken met uw bedrijfslogo. Dit geeft het feest net wat extra uitstraling en daarbij zal het er op de foto’s ook erg goed uitzien.