Welke taarten staan mooi in een koelvitrine?

Welke taarten staan mooi in een koelvitrine?

In Zuid-Europa is het heel normaal: bij elk barretje, lunchtentje, restaurant of andere horecazaak zie je bij binnenkomst een vitrine staan met allerlei lekkers. Verse ingrediënten, taarten, kazen, vlees, vis, gerechten. Het wekt de interesse van de gast en deze zal sneller iets te eten bestellen, al was hij of zij alleen maar van plan om iets te komen drinken. Bestel een koelvitrine voor uw horecazaak op Horeca Webstore en je hebt een echte eyecatcher in je etablissement!

Transparantie en reclame

Niet alleen toon je met zo’n koeling in het eetgedeelte van je horecazaak je ingrediënten en hoe mooi en vers ze zijn, je biedt ook transparantie. De kazen van het kaasplankje komen vers van het mes, de catch of the day ziet er kakelvers uit en het beleg voor de broodjes komt niet uit pakken met voorgesneden plakjes. Het voorkomt dus eveneens misverstanden. Daarnaast is er geen betere reclame voor je menukaart dan de ingrediënten onder de neus van je gast te duwen op een vriendelijke manier. Zo’n koelvitrine is een blikvanger! Decoreer hem verder met kruiden, fruit en een mooie mand vers brood (bovenop de koeling). Hou de koeling wel mooi schoon, vooral aan de buitenkant zullen door het aanwijzen vette vingerafdrukken achterblijven. Dat is een kleine moeite, natuurlijk. Een stukje keukenrol en wat Glassex en klaar is Kees.

Drie vliegen in een klap

Je zelfgebakken taarten zijn kunstwerkjes, en kunst verdient het om tentoongesteld te worden. Het is treurig als ze in een donkere koelcel moeten wachten. En ook hier geldt: mensen zullen eerder in de verleiding raken zo’n heerlijk puntje taart bij de koffie of als toetje te nemen. Al voordat ze de menukaart krijgen, heb je ze al enthousiast gemaakt over hun nagerecht met je cheesecake, torta della nonna of oer-Hollandse appeltaart met een glimmende bovenlaag. Slagroomtaarten, cake of ander gebak, het kleurt allemaal prachtig. Je zaak knapt ervan op! Dat zijn dus welgeteld drie vliegen in een klap die je met deze aanschaf realiseert: een decoratieve eyecatcher, actieve reclame voor je product en eerlijkheid over de bereiding. Bestel een koelvitrine voor uw horecazaak op Horecawebstore en zie hoe enthousiast erop gereageerd zal worden.