Wat kun je met houtvuller? 

Wat kun je met houtvuller? 

Wanneer je een laag hout lak of beits aanbrengt op houtwerk dan hecht het materiaal het beste op een oppervlak zonder kieren of gaten. Wanneer je elke beschadiging eerst even wegwerkt met houtvuller zorg je ervoor dat het hout na het lakken weer jaren mee kan en dat wil je natuurlijk! Dit kan je allemaal creƫren met houtvuller. Wat je nog meer allemaal moet weten over houtvuller, lees je in dit artikel. Lees snel verder en je zult erachter komen!

Hoelang moet je houtvuller laten drogen? 

Iedereen hoopt natuurlijk dat ze snel klaar zijn met een klus zodat ze meteen weer door kunnen. Daarom is het van belang de droogtijd ergens van te weten. De droogtijd van houtvuller zit rond de drie uur. Na die drie uur kun je verder met het schuren en verven. Wanneer je echt sneller door wilt en geen drie uur de tijd hebt, kun je kiezen voor een sneldrogende houtvuller. Sommige sneldrogende houtvullers zijn al na 20 minuten droog en dan kun je lekker snel verder met het schuren en schilderen. 

Verschil tussen houtvullers

Wanneer je moet kiezen tussen verschillende houtvullers kun je letten op of die voor binnen of ook voor buiten is. Zo is de Alabastine houtrot reparatieset bijvoorbeeld geschikt als je buiten met houtreparaties aan de slag gaat. Een hele sterke houtvuller schuur je na het drogen eenvoudig op. Het is daarom ook aan te raden om voor een sterke houtvuller te kiezen. Bij EAZYFIX hebben we hoogwaardige houtvullers. Daarbij is het nog steeds goed mogelijk om een spijker in de muur te slaan bijvoorbeeld. Want je wilt natuurlijk niet dat je na het repareren gaan leuke foto meer kunt ophangen aan de muur. De houtvullers zijn eenvoudig online te bestellen!  

EAZYFIX houtvullers

Dus heb jij bij jou thuis een muur met een beschadiging of een kier? Dan is houtvuller de oplossing voor jou en zal je dit echt moeten proberen. Deze vuller is sneldrogend, uitstekend schuurbaar en overschilderbaar met elke verf. Hij is beschikbaar in de kleuren wit en  naturel/vuren, dus je kunt zelf jouw ideale variant kiezen.