Apple Macbook voor de laagste prijs kopen

Apple Macbook voor de laagste prijs kopen

Bij de eigen verkooppunten van Apple wordt hoegenaamd nooit iets verkocht met korting. Apple weet dat de producten zo goed en zo populair zijn, dat ze toch wel door consumenten worden aangeschaft. Een duur product van Apple zorgt er bovendien voor dat de eigenaar meer aanzien krijgt, dus die hoge prijs heeft voor de koper een statusverhogende functie. Er zijn echter ook voldoende redenen om een Apple product niet voor de standaard prijs te kopen en op zoek gaan naar een Macbook sale. Want het geeft een flinke kick als je zo’n duur product met veel korting kunt kopen.

De hoogste korting

Gedurende het jaar worden er door allerlei winkels Apple producten in de aanbieding verkocht. Hoeveel korting je dan kunt krijgen verschilt per actie. Wie zijn Apple producten bij Bol.com koopt, mag uitgaan van een gemiddeld kortingspercentage van 12 procent. Bij acties van winkels die werken met inkoop van grote volumes is het een verrassing hoe hoog de korting is. De kans op flinke aanbiedingen is echter het grootst bij Black Friday Apple acties. Als je geluk hebt kun je dan wel Apple producten aanschaffen voor minder dan de helft van de prijs.

Wanneer is het Black Friday?

Het kortingfestival Black Friday is overgewaaid naar Europa vanuit Amerika. Iedereen kent wel de beelden van fanatieke koopjesjagers, die over elkaar buitelen in de winkels om de duurste producten met de meeste korting te bemachtigen. Zo extreem als in Amerika zijn de aanbiedingen in Nederland niet, maar je kunt tijdens Black Friday wel hele hoge kortingen verwachten. Als je dit jaar een Apple product erg goedkoop wilt aanschaffen is het beslist de moeite waard om op Black Friday te wachten. Dat vindt plaats in het laatste weekeinde van november. De aanbiedingen zijn echter al weken van tevoren online te bekijken.