Voordelige webhosting via Snel.com

Voordelige webhosting via Snel.com

Bent u op zoek naar een betrouwbaar hostingplatform om u te helpen bij het beheren van uw servers? Dan bent u bij Snel.com aan het juiste adres. Het team van dit bedrijf heeft namelijk een eenvoudig en flexibel platform opgezet waar u gebruik kunt maken van allerlei verschillende diensten: van cloud hosting tot het opzetten van een dedicated server. Bent u benieuwd wat Snel.com voor u kan betekenen? Lees dan gauw verder.

Waarom Snel.com?

Er zijn talloze bedrijven die een bepaalde vorm van webhosting aanbieden. Toch weet Snel.com zich op een aantal punten te onderscheiden van de concurrentie. Het belangrijkste voordeel van deze aanbieder is het feit dat ze hard werken om webhosting eenvoudig te maken voor iedereen. U hoeft dus niet alles over dit onderwerp te weten om gebruik te kunnen maken van de services van Snel.com. Zij zetten de complexe details voor u om in een makkelijk te begrijpen uitleg en laten het u bovendien eerlijk weten als ze niet aan uw eisen kunnen voldoen. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Verschillende diensten

Bij Snel.com kunt u allerlei soorten pakketten voor webhosting aanschaffen. Afhankelijk van uw voorkeuren kunt u op verschillende manieren variëren. We hebben de populairste diensten voor u op een rijtje gezet:

  • Snel Werkplek. Deze dienst is vooral handig als u een online werkplek wilt creëren voor u en uw collega’s. Met de Snel Werkplek kunnen alle aangesloten accounts altijd en overal toegang krijgen tot de gedeelde bestanden of applicaties. U heeft de keuze uit drie verschillende pakketten.
  • Cloud hosting. Dit verwijst naar het koppelen van meerdere servers in één cloud. Het is vooral handig als u uw gegevens op een centrale locatie wilt opslaan, zonder verantwoordelijk te zijn voor het onderhoud en de bescherming hiervan. Dit laat u namelijk aan het team van Snel.com over.
  • Dedicated hosting. Dedicated hosting is vergelijkbaar met cloud hosting, maar het grote verschil is dat u nu gebruikmaakt van één server die helemaal van u is. Hier draait dus alleen uw software op en deze deelt u niet met derden.

Hulp nodig?

Het kan nogal lastig zijn om te bepalen welke van de bovenstaande opties nu het beste bij uw situatie past. Snel.com biedt talloze diensten aan en heeft die vervolgens ook nog eens onderverdeeld in allerlei pakketten met verschillende specificaties. Daarom is het een goed idee om voordat u uw keuze maakt een kijkje te nemen bij het Support Portaal. Hier vindt u allerlei informatie, installatiehandleidingen en algemene artikelen over de diensten die Snel.com aanbiedt. Wel zo handig.

Neem contact op

Heeft u het Support portaal bekeken, maar zijn er nog steeds onduidelijkheden? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met de klantenservice. Bel hiervoor naar +31 88 3 088 099. Tijdens de openingstijden heeft u ook nog de mogelijkheid om te chatten met een van de experts. Zo krijgt u altijd snel het antwoord dat u nodig heeft.