Het kopen van Facebook likes

Het kopen van Facebook likes

Een succesvol facebook account heeft veel likes maar tegenwoordig kun je deze facebook likes ook kopen. Hoe werkt het kopen van Facebook likes en waarom is dit een goed idee? In dit artikel leer je alles wat je moet weten over het kopen van Facebook likes.

Waarom Facebook likes kopen?

Voor het kopen van Facebook likes zijn verschillende redenen. Zo komt het betrouwbaar over en straalt het autoriteit uit. Daarnaast is er vaak sprake van een kudde-effect. Als je al veel likes hebt zijn mensen eerder geneigd om dit ook te doen. Want als andere het doen dan zal het wel goed zijn. Als je meer opvalt zal het makkelijker zijn om potentiele klanten te vinden in je doelgroep.

Wat moet je weten over Facebook likes?

Je hebt besloten dat je graag meer likes wilt en hiervoor zijn 2 opties mogelijk. Je kunt een Facebookcampagne aangaan of je kunt Facebook likes kopen. Waarbij een campagne vaak traag is met resultaten leveren en ook nog duur is het kopen van likes goedkoop en snel. Bij het kopen van likes weet je van tevoren wat het je gaat kosten en je likes zijn binnen enkele dagen bijgeschreven.

Verschillende soorten Facebook likes

Er zijn verschillende soorten Facebook likes: de internationale likes, de Nederlandse likes en de gerichte likes. Bij Internationale facebook likes kunnen de likes van over de hele wereld komen. Dit is vaak de meest goedkope optie. Wel kan het onbetrouwbaar overkomen als je bijvoorbeeld heel erg veel likes hebt uit india terwijl dat je doelgroep niet is. Ook heb je bij deze likes geen zekerheid of het echte mensen zijn of bots.

De Nederlandse likes worden gedaan door Nederlanders met echte profielen. Hier betaal je dan ook een stuk meer voor. Ook kunnen deze profielen interesse hebben in je product en dus potentiele klanten zijn.

Tenslotte heb je gerichte likes waarbij je zelf kunt aangeven wie je doelgroep is. De likes zullen dan bestaan uit mensen uit jouw doelgroep hierdoor heb je de meeste kans op potentiele klanten. Deze optie is het meest doelgericht en daarom ook het duurst.

Meer info: https://promodeo.com/nl/