Verwen uw werknemers met exclusieve kerstpakketten

exclusieve kerstpakketten

Met de exclusieve kerstpakketten van een online kerstpakketten winkel kunt u uw werknemers dit jaar extra verwennen. Kies uit de verschillende verrassings-, wellness- of voedselpakketten en profiteer van een goed gevulde doos. Dit jaar zal uw kerstpakket bij iedereen in de smaak vallen. Wij vertellen u hier alles wat u moet weten over de inhoud, het bestellen en het ontvangen van uw exclusieve kerstpakketten. Lees dus gauw verder over de opties, de mogelijkheden en de voorwaarden.

Drie verschillende thema’s

In een webwinkel vindt u exclusieve kerstpakketten met drie verschillende thema’s. Wij hebben ze hier overzichtelijk voor u op een rijtje gezet, om u een idee te geven van wat u kunt verwachten:

  1. Verrassingspakketten. Zoals de naam al doet vermoeden, weet u bij de verrassingspakketten niet wat erin zit. U heeft de keuze uit verschillende prijsklassen, elk met zijn eigen voordelen. Elk pakket bestaat in de meeste gevallen voor 80% uit voedingsmiddelen en voor 20% uit niet-voedingsmiddelen. Bovendien verschillen de pakketten binnen één enkele order ook onderling. Dat betekent dat niet alle werknemers hetzelfde pakket krijgen.
  2. Wellness-pakketten. De exclusieve kerstpakketten met het thema wellness zijn samengesteld in samenwerking met een bekende fabrikant van luxe verzorgingsproducten. U kunt kiezen uit pakketten uit verschillende prijsklassen en gericht op zowel mannen als vrouwen. In de doos vindt u onder andere douchegel, een scrub, zeep en geursticks. Zo zorgt u er snel en eenvoudig voor dat uw werknemers in het nieuwe jaar weer helemaal opgeladen zijn.
  3. Voedselpakketten. De laatste categorie exclusieve kerstpakketten zitten bomvol lekker eten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Travel trolley-pakket, met artikelen zoals popcorn, drop, chocolademelk, mediterraans brood en een prachtige koffer. Gaat u liever voor een goedkopere optie? Dan is het Cake time-pakket misschien iets voor u. Met deze doos maakt u de lekkerste taarten.

Dit overzicht geeft uiteraard niet alle exclusieve kerstpakketten weer. Kijk op de website voor de andere opties.

Exclusieve kerstpakketten op maat

Passen de beschikbare exclusieve kerstpakketten op de website niet helemaal in uw straatje? Stel dan nu uw eigen pakket samen. Dit doet u door een aantal voorkeuren door te geven, zoals:

  • Budget per pakket.
  • Verdeling man/vrouw binnen uw bedrijf.
  • Doelgroep.
  • Eerder gegeven kerstpakketten.
  • Speciale wensen/voorkeuren.
  • Al dan niet met alcohol.

Met deze informatie op zak, gaan de experts aan de slag met het samenstellen van speciale, exclusieve kerstpakketten. Zo weet u zeker dat het eindresultaat aan uw wensen voldoet.

Profiteer van de voorwaarden

Als u uw kerstpakketten online aanschaft profiteert u van enkele uitstekende voorwaarden. Zo worden bestellingen met een totaal bedrag van meer dan €500,- binnen Nederland gratis verzonden. Bij veel webwinkels kan de bestelling achteraf betaald kan worden. U krijgt dus de mogelijkheid om eerst te kijken of alles naar wens is, voordat u het bedrag overmaakt. Tot slot ontvangt u als besteller soms ook een gratis bonus cadeau. Dit cadeau bestaat uit een kortingsbon voor een etentje bij één van de aangesloten restaurants of een leuk dagje uit. Zo wordt u deze Kerst toch ook nog een beetje verwend.
Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een exclusief kerstpakket? Klik dan hier.