Refurbished iPhone

Refurbished iPhone


Het grootste verschil tussen een nieuwe iPhone en een refurbished iPhone is de prijs. Een refurbished toestel wordt namelijk helemaal schoongemaakt en grondig geïnspecteerd. Hierbij verwijderd men alle data en als er onderdelen zijn die niet optimaal werken worden deze vervangen. Dat geldt ook voor de batterij en de oplader. Elk toestel krijgt een nieuwe oplader en als de batterij beneden de 80% oplaad, wordt deze ook vervangen. De reparaties worden enkel uitgevoerd met Apple-onderdelen. Het hele toestel wordt van binnen en buiten geïnspecteerd en getest om er zeker van te zijn dat elk onderdeel helemaal naar behoren werkt. Een iPhone se refurbished is dan ook niet van een nieuwe iPhone te onderscheiden, maar wordt wel tegen een hele scherpe prijs aangeboden. Bovendien kun je nu een refurbished iPhone aanschaffen bij een abonnement van Simyo. 

De iPhone se refurbished met abonnement


Als je telefoonabonnement (bijna) is verlopen kun je dit stilzwijgend verlengen, maar je kunt ook een nieuw abonnement afsluiten. Zeker als je toe bent aan een nieuwe smartphone. Bij Simyo kun je nu ook een abonnement afsluiten met een refurbished iPhone, bijvoorbeeld de iPhone se refurbished. Je krijgt dan, een compleet gereviseerde iPhone voor een scherpe prijs aangeboden, met een abonnementsduur van twee jaar. Je kunt uiteraard je bel- en databundel zelf samenstellen. Ook is het mogelijk om de bel- en databundel maandelijks omhoog of omlaag bij te stellen. Omdat de refurbished iPhone se helemaal is geüpgraded kan deze nog jaren mee. Bovendien krijg je twee jaar garantie op de iPhone se refurbished. 

De iPhone 11 refurbished


Bij Simyo kun je kiezen uit verschillende refurbished toestellen bij je abonnement. Dat geldt ook voor de iPhone 11 refurbished. Ook hiervoor geldt dat de kwaliteit uitstekend is en dat dit toestel nog jaren mee kan. Je krijgt zoals gezegd een totaal geüpload toestel met een nieuwe oplader en met twee jaar garantie. De iPhone 11 heeft een 4.7 inch (11,9 cm) en een 12 megapixel camera op de achterkant. De A13 Bionic-chip zorgt voor een zeer snelle download van apps en games. Het werkgeheugen is 3 GB en de opslagruimte is 64 GB. Het toestel is geschikt voor nano-, dual en e-SIM. Qua prestatie en ondersteuning is er, in deze prijsklasse, geen beter toestel te koop. Je koopt, ook met een refurbished iPhone SE (2020), een razendsnel toestel dat bovendien dankzij de compacte behuizing heel handzaam is. Ondersteuning met iOS updates is de komende jaren nog gegarandeerd door Apple. Met een refurbished iPhone SE 2020 zit je dus de komende vijf jaar zeker goed!