Met de motor naar het werk: de 3 grootste voordelen!

Met de motor naar het werk: de 3 grootste voordelen!

Met de motor naar het werk lijkt voor veel mensen echt de ultieme droom. Heerlijk op je caferacer stappen en zowel voor als na het werk op je motor het ultieme gevoel van vrijheid ervaren. Natuurlijk klinkt dit fantastisch. Maar in de meeste gevallen wordt de motor nog steeds niet gebruikt voor woon- en werkverkeer. Doorgaans zien we dat deze enkel wordt gebruikt voor het maken van plezierritjes. En hoewel hier niets mis mee is, kan het rijden met de motor nog veel meer voordelen bieden. Denk dus goed na wanneer je gashendels bij Caferacerwebshop koopt. Want op welke manier ga je deze gebruiken? 

Overweeg jij ook om vaker met de motor naar het werk te gaan? Wij zetten de 3 grootste voordelen voor je op een rijtje. 

  1. Nooit meer file 

Iedere automobilist zal beamen dat rijden in de spits een ware nachtmerrie kan zijn. Soms duurt het uren voordat je eindelijk op het werk of thuis terecht komt. Hierdoor verlies je niet alleen heel veel waardevolle tijd, maar het betekent ook nog eens dat je in de ochtend veel vroeger van huis moet om op tijd op een afspraak te komen. En zelfs dan red je het soms niet. Vaak kijk je dan ook jaloers naar motorrijders die zich zeer gemakkelijk tussen de file door manoeuvreren. Dit kan je natuurlijk ook zelf doen! Met de motor naar het werk rijden betekent dat je nooit meer in ellenlange files hoeft te staan. 

Hou er wel rekening mee dat tussen de files door rijden gevaarlijk kan zijn. Maak daarom op de juiste manier gebruik van je knipperlicht motor om de veiligheid te waarborgen. 

  1. Een motor is goedkoper dan de auto 

Wanneer je het hele jaar door van de motorfiets gebruik maakt, zal je een stuk goedkoper uit zijn dan wanneer je telkens de auto pakt. Toegegeven, in sommige weersomstandigheden kun je beter de auto pakken. Bijvoorbeeld wanneer het erg glad is of hard waait. Wanneer je vaker met de motor naar het werk gaat en dit betekent dat jullie van twee naar één auto kunnen gaan, kan dit echter tot een fikse besparing leiden. Het is dan ook zeker de moeite waard om dit eens na te rekenen. 

  1. Altijd een parkeerplekje 

Is het kantoor gevestigd in een druk centrum? Of hebben jullie op het werk slechts een beperkt aantal parkeerplekken en moet je wel heel vroeg van huis gaan om hier gebruik van te kunnen maken? Dan is het iedere dag weer een groot dilemma om je auto veilig te parkeren. Bovendien wil je natuurlijk ook geen tientallen euro’s aan parkeerkosten per dag kwijt zijn. Met een motor is dit probleem eenvoudig opgelost. Deze is vrijwel overal te parkeren. Bovendien is het in veel gemeentes zelfs toegestaan om deze op het trottoir te parkeren. Hierbij geldt wel dat je anderen niet tot last bent. Passanten moeten de motor dus eenvoudig voorbij kunnen lopen. 
Let er natuurlijk wel op dat de motor niet teveel geluid maakt wanneer je deze parkeert of wegrijdt. Zeker niet wanneer je zeer vroeg of laat op de motor stapt en een woonwijk door moet. In dat geval is een db killer bij Caferacerwebshop.com kopen zeker geen overbodige luxe. Zo weet je zeker dat je de mensen in de omgeving niet tot last zult zijn.