Een bedrijfsfilm vanuit de lucht

Steeds meer bedrijven zoeken naar een goede manier om zichzelf of hun dienst te profileren. Hier zijn steeds meer mogelijkheden voor en het is dan ook van belang dat je meegaat met de meest nieuwe mogelijkheden. Een van deze ongekende manieren om je bedrijf of dienst in beeld te brengen is met opnames vanuit de lucht!

Moet ik dan een drone aanschaffen?

Het antwoord hierop is ja. En niet omdat dan die film gemaakt kan worden maar omdat het vliegen met een drone bij uitstek een echte mannenhobby is maar daarnaast ook voor vrouwen leuk kan zijn. Meer hierover kun je vinden op koopjedrone. De mannen achter deze website hebben zelf ondervonden hoe leuk het is om te vliegen en zijn inmiddels verslaafd aan dit virus.

Door je locatie vanuit de lucht in beeld te brengen kun je mensen snel en eenvoudig een goede indruk geven van je bedrijf. Er zijn talloze voorbeelden te bedenken van een diensten welke je goed in beeld kunt brengen. Verhuur je 4×4 voertuigen op een offroad terrein of heb je vette activiteiten aan de kust? Dit zijn de ultieme belevenissen om een goede film of foto’s van te schieten. Waar dit vroeger onbetaalbaar was kan je dit nu eenvoudig bereiken via een van de vele aanbieders van de dienst.

VolkerWessels is een van de bedrijven welke zijn bouwprojecten via een videokanaal in beeld brengt door middel van luchtopnames. 

Prijzen van een luchtopname

Een film vanuit de lucht of een drone hangt af van verscheidene factoren. Welke kwaliteit zou je graag terugzien en in hoeverre moeten beelden nog worden bewerkt. In principe is vanaf honderd euro een drone aan te schaffen welke in bezit is van een drone. Dit is echter niet te vergelijken met het materiaal van professionele bedrijven welke hoge kwaliteit (HD) films maken. De JJRC H6C is een betaalbare drone welke de mogelijkheid biedt om ook opnames te maken. Vooral voor priv├ęgebruik is deze uitermate geschikt.