Dit zijn de 7 meest inspirerende ondernemersblogs van het moment

Dit zijn de 7 meest inspirerende ondernemersblogs van het moment

Blogs zijn een belangrijke tool om je onderneming naar een hoger niveau te tillen. Het biedt je de mogelijkheid om je kennis te delen met je doelgroep en jezelf te profileren als expert in je vakgebied. Hoe meer informatie je deelt over je dienstverlening en goede raad en adviezen biedt aan de lezer, des te meer zullen ze jou gaan beschouwen als de meest gekwalificeerde persoon om hun te helpen bij problemen waar ze mee zitten.

Je kunt ook zelf als bedrijf ondersteuning vinden bij ondernemersblogs op gebieden die jou bezighouden met betrekking tot het opzetten en profileren van je bedrijf. Zo zijn er tal van inspirerende ondernemersblogs te noemen die de moeite waard zijn van een bezoek. Je haakt zo in op het ondernemers effect, waarbij content wordt gedeeld die waardevol en relevant is voor de lezer, om hier zelf uiteindelijk je voordeel mee te doen door aanvoer van nieuwe klanten.

1 Mind Body Green

Deze ondernemersblog richt zich op het bieden van nuttige, snel toepasbare informatie over lifestyle, gezondheid, voeding en Mindfullness, waarbij je kunt kiezen uit tal van diverse artikelen die je kunnen helpen om gezond en fit te worden. Je kunt hier tevens online cursussen volgen om nog sneller aan je doelstellingen te werken. Je wordt reeds uitgenodigd door de keur aan blogartikelen en vervolgens kun je gelijk daad bij het woord zetten. Een uiterst effectieve formule voor deze onderneming.

2 SoChicken

Eenzelfde concept wordt uitgedragen door het ondernemersblog SoChicken. Ook hier vind je tal van aanmoedigende en inspirerende artikelen over gezondheid, Wellness en verbetering van levenskwaliteit. Er worden hier praktische tips gedeeld, die op een aangename manier worden gepresenteerd. Daarnaast kun je ook hier cursussen volgen om de geleerde informatie gelijk in praktijk te brengen.

3 365dagensuccesvol

Deze ondernemersblog richt zich op zowel particulieren als ondernemers. Je vindt hier informatie over relaties, ondernemen en andere levensthema’s. Daarnaast word je uitgenodigd om praktische en waardevolle webinars en evenementen bij te wonen, zodat je nog meer aan je doelen kunt werken.

4 Anne Raaymakers

Voor ondernemers zijn de blogs van Anne Raaymakers duidelijk en effectief. Ze biedt content over verschillende aspecten van het ondernemerschap, variërend van Facebook, nieuwsbrieven en inspiratie om verschillende tools in te zetten ter bevordering van je bedrijf.

5 Frankwatching.com

Deze ondernemersblog richt zich op content voorzien van tips, trends en handige trucjes om verder te komen met je onderneming. Je vindt hier bruikbare informatie over ondernemen, Social media, marketing en webinars. Ook kun je hier aanmelden voor onlinetrainingen om je verder op weg te helpen.

6 De Blogacademie

Deze ondernemersblog richt zich volledig op het aanleren van goed zakelijk bloggen aan ondernemers. Diverse thema’s rondom bloggen worden hier besproken.

7 MKB-ondernemersblog

Hier vind je informatie als startende ondernemer, maar ook voor de doorgewinterde ondernemer worden hier blogs met waardevolle content aangeboden. Het is het blog van ondernemend Nederland.