Wil je ook in de cloud gaan werken?

Wil je ook in de cloud gaan werken?

De cloud is hot! Steeds meer ondernemers en particulieren stappen over op de cloud, omdat ze hiermee overal toegang hebben tot hun bestanden, mailtjes, enzovoorts. Met de cloud is het bijvoorbeeld heel eenvoudig om op flexplekken te werken, waarbij je niet voortdurend met externe harde schijven of usb-sticks hoeft te lopen. Er zijn verschillende organisaties die ruimte in de cloud aan particuliere en zakelijke klanten aanbieden. Neem als voorbeeld Dropbox, wat zeker onder studenten erg veel gebruikt wordt. Ook Officie 365 cloud wint enorm aan populariteit! Met dergelijke toepassingen is het mogelijk om bestanden privé te houden, bestanden te delen in een map met anderen, enzovoorts. Anderen kunnen de bestanden openen, downloaden en bewerken.

De werking van Officie 365 cloud

Office 365 cloud voor particulieren en zakelijke klanten biedt niet alleen de mogelijkheid om bestanden online op te slaan, te delen en te bewerken. Ook heb je vanuit de Office 365 cloud toegang tot de verschillende applicaties die bij Microsoft Office horen. Denk bijvoorbeeld aan applicaties als Word, Excel en Powerpoint. Wanneer je op een computer werkt waar men geen Microsoft Office-pakket geïnstalleerd heeft, biedt de Office 365 cloud de oplossing. Zo kun je namelijk alsnog aan het werk met het bewerken van bestanden, die je op een andere locatie aan de Office 365 cloud hebt toegevoegd.

Je kunt de Office 365 cloud online aanschaffen, waarbij je per jaar en per gebruiker betaalt. De prijzen van een cloudoplossing zijn afhankelijk van de toepassingen die je via de cloud wilt kunnen gebruiken.

Hulp van een Office 365 specialist

Om het werken met de Officie 365 cloud makkelijker te maken kun je de hulp van een Office 365 specialist inschakelen. Een specialist kan je meer vertellen over de mogelijkheden van de Office 365 cloud en kan deze voor je instellen.