Wat zijn de voordelen van een zakelijke telefoon?

Wat zijn de voordelen van een zakelijke telefoon?

Als je je eigen zaak wilt oprichten, in wat voor branche dan ook, zal dit veel geld opleveren maar ook veel geld kosten. Je moet namelijk de huur van het pand betalen en ook de mensen die voor je werken loon betalen. Zo zijn er nog een hoop andere dingen die er bij komen die je moet betalen. Er zijn niet alleen maar geldzaken die aan te pas komen. Er zijn ook nog heel veel andere dingen die er bij komen kijken.

Een zakelijke telefoon

Sommige zakenmannen en/of zakenvrouwen zijn letterlijk zes of zeven dagen in de week aan het werk. Bij sommige bedrijven kan het namelijk zijn dat klanten je op je privé-nummer bellen in het weekend, als zij een probleem hebben en jouw hulp nodig hebben. Het is natuurlijk erg vervelend als je je iPhone de hele tijd hoort rinkelen, zeker als je bijvoorbeeld met je gezin wat leuks aan het doen bent. Als je jezelf hierin herkent, is een zakelijke telefoon misschien wat voor jou.

Voordelen van een zakelijke telefoon

  1. Je hoeft je eigen telefoon niet uit te zetten ter voorkoming dat je gestoord wordt in het weekend. Dan ben je ten minste nog wel bereikbaar voor familie en/of vrienden.
  2. Je hebt dan wel een aparte telefoonrekening van de zakelijke telefoon, maar deze kosten komen niet op je eigen telefoonrekening en misschien ben je dan wel goedkoper uit.
  3. Je kan je werk en je privé leven beter gescheiden houden. Onbekende mensen hebben niet je privé-nummer, alleen je zakelijke nummer. Dit is misschien ook nog eens wat veiliger. Boze klanten kunnen namelijk niet misbruik maken van jouw privé-nummer. Je hoeft in zo’n geval alleen maar je zakelijke nummer op te heffen en een andere er voor in de plaats te nemen.