Wat doet een ontruimingsbedrijf?

Wat doet een ontruimingsbedrijf?

Er zijn verschillende redenen waarom men een woning laat ontruimen. Zo kan het zijn dat het huis van een overleden familielid leeggehaald moet worden of wil jij simpelweg meer ruimte creƫren. Ook kan het zijn dat de ontruiming van jouw woning nodig is ter voorbereiding van de verkoop of verhuur van de woning. Het kan een hele klus zijn om een of meerdere kamers leeg te halen, laat staan als het om de hele woning gaat. Om energie en tijd te besparen kan je er daarom voor kiezen om een ontruimingsbedrijf in te schakelen.

Een woning of bedrijfspand ontruimen

Als je de hulp van een ontruimingsbedrijf inroept, zullen zij een deel of de gehele inboedel van een woning verwijderen. Persoonlijke bezittingen kunnen apart gehouden worden en de rest van de spullen voeren ze af naar een door jou gewenste locatie. Dit kan bijvoorbeeld een opslagruimte zijn of de vuilstort. Naast het ontruimen van een woning kan dit ook nodig zijn bij een bedrijfspand, bijvoorbeeld na een faillissement. Aangezien dit vaak snel moet gebeuren en er zware machines en apparatuur weggehaald moet worden, is het fijn om hier hulp bij te krijgen.

Verkoop in een kringloopwinkel

Bij ontruimingsbedrijf Goedkoop Ontruiming kan je terecht als je met spoed jouw bedrijfspand of woning wilt laten ontruimen. Tijdens een persoonlijk gesprek wordt het plan van aanpak besproken. Vervolgens gaat Goedkoop Ontruiming aan de slag en wordt het bedrijfspand of de woning leeggehaald. De spullen ondergaan een inspectie en worden vervolgens verkocht in een kringloopwinkel of worden gerecycled. Tot slot wordt het pand bezemschoon opgeleverd.

Ontruiming voor een verhuizing

Ga je verhuizen en wil je naast het ontruimen van een deel van de inboedel ook nog spullen meenemen naar de nieuwe woning? Dan kan je terecht bij verhuisbedrijf Actie Verhuizingen. Dit bedrijf voert diverse soorten verhuizingen uit door heel Nederland. Met ervaring van ruim 10 jaar zal de verhuizing vlekkeloos verlopen en ook wordt er rekening gehouden met jouw wensen. Er wordt met de klant meegedacht en alle zorgen worden weggenomen. Tevens worden er extra services aangeboden, zoals een inpakservice of een verhuislift.