Verschillende soorten crypto valuta

Verschillende soorten crypto valuta

Er wordt gezegd dat cryptovaluta de toekomst is. Welke crypto valuta dat is weet niemand. Ondanks dat het er op lijkt dat dat Bitcoin is. Voor de mensen die niet weten wat cryptovaluta is zal ik het even uitleggen. Het is een soort digital munteenheid die een alternatief geldsysteem aanbiedt. Het wordt dus ook vaak gebruikt als alternatief geld systeem. Veel mensen denken dus dat dit soort geldsystemen de toekomst zijn. Daarom investeren veel mensen in dit soort geldsystemen, omdat veel mensen hier in willen investeren staat de prijs ervan heel erg hoog. Een Bitcoin is meer dan 40 duizend euro waard. Dit is natuurlijk enorm veel geld. Niet iedereen kan dus zomaar in bitcoins investeren, maar veel mensen willen dit wel. Daarom houden veel mensen de koers in de gaten en willen ze op de hoogte blijven van het laatste bitcoin nieuws. Er zijn ook nog een tal van andere crypto valuta die ook veel waard zijn. Alleen staat Bitcoin met hoofd en schouders boven de rest. Sommige andere crypto valuta zijn iets meer dan 1000 euro waard en sommige wat minder, maar over het algemeen zijn ze allemaal we veel waard. Niemand weet of Bitcoin voor altijd aan de top blijft, maar voor nu is dat nog wel zo. Er worden ook andere manieren bedacht van crypto valuta. Zo heb je de app pi die op een hele andere manier te werk gaat dan andere crypto valuta.

De app Pi

De app Pi is een app voor op je telefoon. Meet deze app kan je in de toekomst misschien veel geld verdienen, want naar eigen Zeggen wordt 1 Pi in de toekomst ongeveer 200 euro waard. Het aantrekkelijke van Pi is dat waar je voor Bitcoin 40 duizend euro moet betalen voor 1 bitcoin je een Pi gratis kan krijgen. Je denkt nu misschien dat dit onmogelijk is, want als iedereen het gratis kan krijgen hoe wordt het dan 200 euro waard in de toekomst. Dit is natuurlijk een logische vraag, want iedereen die logisch na kan denken weet dat als iets gratis te verkrijgen is het nooit geld gaat waard worden. Dit komt natuurlijk door vraag en aanbod. Om je vraag te beantwoorden ga ik eerst uitleggen hoe Pi werkt. Pi is dus een app die je gratis op je telefoon kunt downloaden. Veel mensen hebben dit ook gedaan. Naar eigen zeggen zijn er meer dan 10 miljoen mensen actief op de app. Als je op de app aankomt zie je veel verschillende dingen.

Hierdoor lijkt de app heel erg ingewikkeld. Dit is echter niet zo. Je hoeft namelijk, maar op 1 icoontje te drukken en dan begint de app voor jou te mijnen. Met dit mijnen kan je Pi krijgen. Je krijgt per uur ongeveer 0,12 Pi. Iedere 24 uur moet je het icoontje opnieuw aanklikken. Dit is heel erg weinig werk. Het kost iedere dag, maar en paar secondes. Je kan ook vrienden uitnodigen en dan mijn je ook voor elkaar waardoor het mijnen sneller gaat. Op een gegeven moment wanneer er over de hele Wereld een bepaald aantal Pi is gemijnd, wordt het mijnen stopgezet waardoor de cryptovaluta schaars wordt en dan wordt er dus verwacht dat 1 Pi 200 euro waard wordt. Er zijn echter ook veel kritieken van mensen die zeggen dat dit niet waar is en niet gaat gebeuren. Als je meer wilt weten over verschillende cryptovaluta, ga dan naar cryptovaluta-nieuws.nl