USB stick bedrukken voor zakelijke relaties

USB stick bedrukken voor zakelijke relaties

De USB stick is bij veel bedrijven onmisbaar en daarom is het bedrukken ervan een uitstekend idee om jouw onderneming nog eens extra onder de aandacht te brengen. Bovendien worden USB sticks veel gebruikt om werk op te slaan en mee naar huis te nemen. Zo komt jouw bedrijfsnaam nog veel mensen onder ogen. En dat ga je merken in het aantal aanvragen.

 

De meerwaarde van het bedrukken van een USB stick

Nu zijn er veel mensen die zich afvragen of het bedrukken van een USB stick voor promotionele doeleinden nog zin heeft. Er zijn inmiddels manieren van dataopslag bij gekomen waardoor een USB stick overbodig wordt. Of niet? Hoewel het waar is dat er meer in de Cloud gewerkt wordt dan voorheen, wil dat niet zeggen dat USB sticks daardoor overbodig worden. Zo worden USB sticks steeds verder ontwikkeld waardoor er meer data opgeslagen wordt, en bovendien heb je sneller toegang tot je gegevens. Bovendien is de privacy die een USB stick biedt een reden voor veel mensen en bedrijven om deze te blijven gebruiken.

 

Stel een USB stick samen die past bij je huisstijl

Wist je dat het mogelijk is om een USB stick in de kleuren van jouw huisstijl te laten maken? Zo associëren mensen onbewust een kleur met jouw bedrijf, zelfs zonder bedrukking. Maak het af met een mooi logo en kies de techniek waarmee je dit op de USB stick laat drukken. De manier van bedrukken bepaalt in hoge mate de kosten van de USB stick en hoe het uiteindelijke resultaat past bij jouw huisstijl.

 

Bedenk waar jouw doelgroep de USB stick voor gaat gebruiken

We digitaliseren tegenwoordig vrijwel alles. Documenten, foto’s, vakantievideo’s, zelfs hele computerprogramma’s. Bedenk daarom vooraf waar jouw doelgroep de USB stick voor gaat gebruiken. Je hebt namelijk veel te kiezen in termen van opslagcapaciteit, soorten en maten. Twijfel je? Vraag een specialist om advies.