Modulaire, gemengde en gebouwde stand: wat is het verschil tussen hen?

Modulaire, gemengde en gebouwde stand: wat is het verschil tussen hen?

Als u ervoor kiest om samen met uw bedrijf deel te nemen aan een grootschalig evenement, zoals een beurs of congres, moet u weten dat de keuze van het type stand, dat zal worden gebruikt in de ruimte die voor uw team is gereserveerd, van groot belang is voor een goede indruk en het bereiken van resultaten. We weten echter dat als u nieuw bent in deze taak, er enige twijfel kan ontstaan bij de keuze van de leverancier en het type stand voor uw uiteindelijke doelstellingen in dit geval.

Om u te helpen meer te weten te komen over de mogelijkheden voor de montage van stands in evenementen, hebben we dit artikel voorbereid, waarin de belangrijkste soorten stands die in de markt zijn gecontracteerd worden gepresenteerd: modulaire stand, gemengd en gebouwd. Controleer de karakteristieken van elk van hen en kies de karakteristieken die het beste bij uw behoeften passen.

Modulaire standaard

Modulaire stands zijn, zoals de naam al aangeeft, eenvoudige en praktische opties voor diegenen die een presentatieruimte moeten creëren in een evenement. Dit type standaard is over het algemeen kleiner van formaat en met een gestandaardiseerd ontwerp, wat weinig aandacht vraagt voor deze zaken, maar biedt ook geen grote aanpassingsmogelijkheden. Het is gemaakt met een modulair systeem, gemaakt van aluminium, met panelen, platen en eenvoudige vloer.

Een van de grote voordelen is de prijs, die lager is in vergelijking met de andere twee modellen (gemengd of gebouwd), waardoor de huur van de dienst wordt vergemakkelijkt en de richting van de rest van het budget voor artikelen die de exposant belangrijker vindt, kan worden bepaald. Over het algemeen wordt dit type stand aangeboden door de officiële assembleur van het evenement, in het basiscontract.

Gebouwde stand

De gebouwde stand, op zijn beurt, is een optie die ontwikkeld is met hout en andere traditionele coatingmaterialen – zoals PVC, plastic en formica – met een gedifferentieerd ontwerp en die over het algemeen prioriteit heeft in grote tentoonstellingsstructuren (hoewel het ook aanpasbaar is aan kleine ruimtes).

Door de toevoeging van details zoals etalages, glas, werkbladen en vloerverandering toe te staan, wordt het beschouwd als het meest waardevolle model voor stands, evenals het model dat meer kennis vereist om te beslissen wat er in de montage zal worden gebruikt. Het maakt de bouw van een 100% op maat gemaakte ruimte mogelijk, waarbij de omgeving wordt gecreëerd volgens de verwachtingen, behoeften en vooral het budget van de aannemer.

Gemengde standaard

De gemengde stand is waarschijnlijk de meest interessante optie voor diegenen die de kosten-batenverhouding willen verenigen met de kwaliteit van een aanpasbare stand. Dit type stand werkt precies als een samenvoeging van de eigenschappen van de modulaire stand en de ingebouwde stand, waardoor u een modern en uniek design en uiterlijk kunt bieden, maar zonder dat u er veel van uw budget voor hoeft uit te geven.

In dit type stand is het mogelijk om gebruik te maken van aluminium modulaties in combinatie met stukken glas, hout en vitrines, waardoor de tentoonstellingsomgeving aangenamer wordt voor de bezoeker en de visuele identiteit van het merk beter tot zijn recht komt. Een groot voordeel van de keuze voor dit type stand is ook dat het mogelijk is om een duurzame structuur te creëren, door het gebruik van aluminium en de combinatie met andere materialen.

Bron: vergaderruimtevinden.nl