Laat kartonnen bekers bedrukken voor marketing-doeleinden

kartonnen bekers

Kartonnen bekers komen altijd handig uit wanneer je drinken uit wilt kunnen delen of wanneer je personeel, gasten en klanten iets uit bijvoorbeeld het koffiezetapparaat aan wil kunnen bieden. Vooral wanneer je bijvoorbeeld een take away hebt of wanneer je op een beurs staat is het dan handig om ervoor te kiezen om je kartonnen bekers te laten bedrukken. Hierdoor verspreidt je je merk terwijl er meestal nog door je klanten door betaald wordt. Kartonnen bekers bedrukken is heel eenvoudig als je hier je bestelling ervoor plaatst. Maak de opmaak zelf op en krijg binnen enkele dagen je bestelling binnen zoals jij dat wilt. Meteen klaar om gebruikt te worden.

Je kartonnen bekers bedrukken in een paar simpele stappen

Kartonnen bekers bedrukken is kinderlijk eenvoudig. Je gaat naar de website en kiest een formaat kartonnen bekers uit dat je wilt gebruiken. Er is een keuze uit verschillende modellen, waardoor jouw perfect passende formaat er geheid ook bij zit. Vervolgens maak je de bedrukking op. Deze bedrukking kan bestaan uit teksten, je logo, afbeeldingen en een volledige opmaak. Ook heb je hierbij de mogelijkheid om te kiezen voor een bedrukking op een deel van de kartonnen bekers of geplaatst over de volledige omtrek. De opties hiervoor zijn eindeloos en kun je zelf bepalen door de tool te gebruiken en zelf te bepalen wat er wel en niet met je ontwerp gedaan wordt.

Wanneer de bedrukking naar wens is kun je de bestelling afronden. Je geeft aan hoeveel kartonnen bekers je wilt bestellen en waar deze naartoe gestuurd moeten worden. Vervolgens krijg je een offerte en kun je deze akkoord geven en betalen. Binnen een paar dagen worden je kartonnen bekers opgestuurd naar het opgegeven adres en kun je deze gebruiken voor waarvoor ze bedoeld zijn.

Kies ook voor kartonnen bekers bedrukken

Kartonnen bekers bedrukken is een kleine methode om een grote impact te kunnen hebben. Je bent en blijft herkenbaar en iedereen houdt wel van een bakkie koffie of een heerlijk koud watertje. Alleen al daarom kun je nooit te veel kartonnen bekers hebben en deze dan bedrukken met je eigen design is dan alleen maar beter. Wie je ook bent en wat voor onderneming je dan ook hebt, iedereen kan met behulp van de handige tool zelf bepalen wat er gedrukt wordt op de bekertjes en profiteren van de voordelen om kartonnen bekers te gebruiken voor promotie en klantbinding. Kartonnen bekers bedrukken is zo geregeld en je kunt ze direct inzetten tijdens je volgende koffieronde.