Geld besparen met mobiel parkeren

Geld besparen met mobiel parkeren

Geld besparen

De trends binnen mobiele telefonie is gaande dat mensen zoveel mogelijk willen voor zo weinig mogelijk kosten. Robin Mobile onbeperkt bellen & onbeperkt internet van Robin Mobile zijn dan ook erg in trek, het liefst voor zo laag mogelijke kosten. Naast dat er zo veel mogelijk data verlangt wordt tegen zo laag mogelijke kosten, is het ook mogelijk via mobiele applicaties geldt te besparen. Dit is mogelijk door gebruik te maken van de volgende apps.

Yellow brick

Yellow Brick maakt het mogelijk door gebruik van je smartphone de parkeerkosten per minuut te betalen. Zo betaal je nooit meer te veel. De totale parkeerkosten ontvang je later in een geordende factuur. Yellow Brick maakt parkeren op straat, in parkeergarages, op P+R terreinen van Q-park en op Schiphol. Wanneer je 0,35 eurocent per minuut betaald, is het mogelijk een melding te ontvangen wanneer er nog een transactie loopt, of wanneer het einde van de parkeertijd bijna is bereikt.

Scoupy

Scoupy brengt verschillende leuke kortingsbonnen en andere aanbiedingen voor leuke webshops, horecagelegenheden, dagjes uit en leuke kortingen in verschillende winkels. Door middel van gebruik te maken van je locatie op je smartphone, is het mogelijk de leukste kortingen bij jou uit de buurt uit te zoeken. Wanneer je iets gaat bezoeken laat je de coupons zien. Bij een webshops is het mogelijk de code van de coupon in te voeren.

Aanbieding

De app aanbieding maakt het mogelijk inzicht te hebben in alle aanbiedingen van 18 supermarkten binnen Nederland. Wanneer je op de kleintjes wilt letten, is de app ideaal doordat je precies weet in welke winkel je wat moet halen. Ook maakt de app het mogelijk inzicht te krijgen in de openingstijden van ruim 5.000 supermarkten.

Tab app

Wij Nederlanders zijn vrij gemakkelijk in het uitlenen van geld, maar daarbij worden uitleningen vaak vergeten. Grotere bedragen worden vaak onthouden, maar veel kleine uitleningen maken samen ook een groot bedrag. Wanneer je je zelf hierin herkent, maakt de app Tab app het mogelijk om al je leningen in één overzicht te brengen en te delen met je contacten. Zo is het mogelijk om het personen te laten herinneren door het sturen van een push bericht.

App van de dag

Elke 24 uur maakt App van de dag een gratis app bekend. Die 24 uur is het dan ook mogelijk door gebruik te maken van deze app, de app gratis te downloaden.