Een zakelijk geschenk

Een zakelijk geschenk

Het is weer de leukste tijd van het jaar! Kerst. De donkere dagen komen eraan en je wilt iedereen bedanken voor hun harde werk natuurlijk. Je probeert een passend kerstpakket te vinden. Gelukkig wordt dat super makkelijk op HUMK.

Klanten en relaties bedanken

Zonder een goede relatie met je klanten en werknemers kom je natuurlijk nergens. Daarom moet het wel een leuk kerstpakket zijn en niet weer een usb-stick of een flesje wijn, je wilt dat hij het echt een leuk pakket vinden en dat hij aan jou wordt herinnerd. Kom dus niet aan met weer een flesje wijn of een usb-stick, maak er iets speciaals van. Geef bijvoorbeeld een bluetooth speakertje of een portemonnee met het bedrijfslogo erop! Dat is al een stuk origineler dan het standaard flesje wijn en usb-stickje. 

Probeer iets te geven wat hij echt kan gebruiken

Niemand heeft iets aan de 500e usb-stick die ze hebben liggen. Probeer te bedenken wat hij nou echt zou willen. Dat kan een messenset zijn maar ook een simpele muismat. Mocht hij zeggen dat hij graag in den haag is, geef hem dan de stadskaart van den haag! Simpele oplossingen voor een top cadeautje. 

Eten en drinken

Eten en drinken kan je geven, maar maak daar dan wel echt iets leuks van. Als je weet dat hij een enorme whiskyliefhebber is, geef hem dan een speciale fles whisky. Mocht hij een kaasliefhebber zijn, geef hem een lekker kaasplankje met een lekker wijntje. Maak er iets speciaals van. Probeer het zo origineel mogelijk te maken. 

Verzorgingspakket

Een lekker verzorgingspakket met van alles en nog wat is ook altijd leuk! Shampoo, douchegel, lekker geurtje en een lekkere bus deo vindt iedereen ook leuk. Zorg er dan wel voor dat je het goed aankleed. Pak het leuk in, plak er wat lintjes omheen. Zorg ervoor dat het speciaal is en niet iets wat je zo in de winkel hebt gekocht. Laat zien dat je er moeite in hebt gestoken. 

Het ideale zakelijke geschenk

Zorg ervoor dat je origineel bent, dat je niet gewoon een of ander pakketje koopt bij de Kruidvat en that’s it. Zorg ervoor dat je er tijd en moeite in steekt dat hij dat zal herinneren en nooit meer vergeet. Dat geldt niet alleen voor zakelijke geschenken maar ook voor verjaardagscadeaus, valentijns cadeautjes, jubileum cadeautjes en nog veel meer.